søndag den 18. august 2013

Børneværelse

Vi kan ikke løbe fra at vi har en dreng, med stort D. Alt hvad der hedder maskiner og Lego er bare et hit.

Jeg har i løbet af weekenden lavet et Lego hjørne på Bøllens værelse og har gjort det lidt hyggeligt, så håber han vil sidde der og bygge, istedet for i hele resten af huset. Som om jeg kommer til at slippe for at træde på Lego eller samle op i alle de andre rum. Men man har da lov at håbe :)

Det her blev resultatet:


Opbevarings kasser er fra Lego og koster for de store 199,95 kr. og fås bla. i ToysRus. Stolen er et gammelt arvestykke fra dengang farfar var dreng :)


Papirskuglerne er købt billigt i Søstrene Grene og sat op med elefantsnot.


De små sættekasser er også købt i Søstrene Grene, malet og beklædt med papir i bunden af hvert enkelt rum. Malin (almueblå) og designer papir er ligeledes købt i Søstrene Grene. De er ikke ret tunge, så de er også sat op med elefant snot.


Bordet er et Lack sofabord fra Ikea, er for tiden sat ned til 29 kr. stk. og så er der limet 4 Lego byggeplader på. Byggepladerne koster fra ny 69,95 og kan købes lige her: http://shop.lego.com/en-DK/LEGO-Blue-Building-Plate-620


Vi har tidligere lavet er Bruder hjørne. Der var et tosset indhak på værelset, som vi valgte at udnytte til opbevaring. Barnet har en ret stor samling Bruder, men her var hvad der kunne være plads til på væggen. Hylderne er købt billigt i Ikea.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar