søndag den 6. marts 2011

Pasta med spinat og kylling

Løg og hvidløg svitses

Kylling brunes sammen med og messer af friskkværnet peber tilsættes


Fløde og spinat tilsættes

Kogt pasta kommes i og rør rundt.


2 kyllingefilet i tern
2 mellem løg
3 fed hvidløg
8 "kugler" frossen spinat
1/4 l piskefløde, eller den mængde du finder passende.
Friskkværnet peber
Lidt revet parmesan

Løg og hvidløg svitses på panden. Kylling i tern brunes sammen med og godt med friskkværnet peber tilsættes. Fløde (kan sagtens erstattes af madlavningsfløde) og spinat komme i og der røres rundt. Kom reven parmesan i for at tykne saucen.

Server gerne med lækkert brød til.

4 kommentarer:

  1. Hvor mange personer er opskriften til? :)Ser rigtigt lækkert ud, vil kaste mig ud i det til aftensmaden idag!

    SvarSlet
  2. Opskriften passer til to personer :)

    Happy cooking :)

    SvarSlet
  3. Hvor meget er "1/4 kvart piskefløde"?
    Er det 250 ml? eller 62,5 ml? :-)

    SvarSlet
  4. Hej. Jeg retter lige i opskriften, Kan godt se det er skrevet dårligt. Retter det til 1/4 l.

    SvarSlet