mandag den 9. september 2013

Loppefund

Søndag var jeg til loppemarked på Sadolinsgade i Odense. Hvert år holder hele vejen loppemarked, så der er masser at kigge på og altid gode handler der skal klares. I år fandt jeg denne champagne køler, er den ikke bare mega flot? og så fik jeg prisen helt ned på sølle 30 kr. Det må vist være årets køb.


Jeg købte også to børnebøger, til en 10'er hver. Så alt i alt en god tur på loppemarked. Jeg kan ihvertfald anbefale at man kigger forbi næste år. Hørte nogen snakke om at der muligvis fremover fast skulle afholdes anden weekend i september.

5 kommentarer:

  1. Hvor sjovt. Jeg bor nemlig på gaden. Jeg havde set sedlerne, men jeg har aldrig noget til salg alligevel.
    Sidste år i juni havde jeg en lille bod med lidt forskelligt.
    Solgte min sejlerjakke og lidt bøger.
    Men for at være ærlig, så gider jeg sgu ikke. Synes det er kedeligt. Både at kigge og sælge. Så mange timer for så lidt kontanter.
    Men jeg synes idéen er hyggelig og der kommer altså folk. Dejligt du fandt noget du kunne bruge.

    VH Hanne

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, med loppemarkeder så enten elsker man dem, eller hader dem :) Vi havde en rigtig hyggelig dag og jeg er bare SÅ glad for min champagnekøler.

      Slet
    2. Dejligt, at du kunne bruge champagnekøler.
      Jeg kom til at tænke på at jeg engang fandt et stativ, der var hejst. Sådan en med to skåle til en hund. Sådan kunne Musse, min schæfer bruge. Den har jeg stadig. Den kostede 30 kr.

      Slet
  2. Hej
    Vil gerne købe din champagnekøler til 40kr :)

    SvarSlet