søndag den 3. februar 2013

Oluf Bagers Gård d. 2/2-2013



Til trods for Odenses størrelse har vi ikke mange super lækre restauranter og caféer. Faktisk ser det ret skidt ud på det område. Derfor vil jeg fremover dele mine oplevelser rundt omkring i det Odenseanske café og restautions miljø.

Jeg var så heldig at få foræret en middag på Oluf Bagers Gård af min skønne mand. Jeg har før været der og har alle gangene været tilfreds når jeg er gået. Så vi bestilte bord til lørdag d. 2/2-2013 kl. 19.00

Vi valgte 3 retter fra deres jan-feb menu. Vi fik følgende:

Aperitif: Sparkling tea med citron og ingefær

Lidt snacks, Sour cream and onion chips,
salt mandler, parmesanflager med mayo af rapsolie fra Bornholm,
Græskarfalger med tatarsauce


Gravad krondyr med rugbrødsflager, 
frisee salat, hytteost mayo og dildsne

Rimet torsk, jordskokke chips, og agurkeskud

Ungkvæg fra Grambogård, saltbagt selleri, rosenkål, 
bacon og sauce Robert


Vaniljekage, hasselnøddeis. pekannødder, ahornsirup
 og ahorn mousse

Vi havde taget bilen, så vi bestilte ikke vinmenu denne gang. Manden fik en Jacobs cognac øl fra Refsvindinge bryggeri og jeg fik vand med blid brus. Til aperitif fik vi begge en sparkling tea, det var super lækkert og er noget vi klart skal have igen en anden gang. Det minder lidt om en sød cider og asti, rigtig frisk sag.

Til forretterne blev der serveret brød. Brødet var lækkert med en sprød skorpe og en god krumme. Alligevel tænkte jeg at det var lidt kedeligt. Dog tror jeg det er et bevidst valg at holde brødet forholdsvis anonymt og lade retterne tale for sig selv.

Jeg må sige at efter vores smag, blev retterne kun bedre, jo længere vi nåede. Desserten var klart den bedste ret. Den var virkelig lækker og vi var vilde med de forskellige teksturer. Ungkvæet var veltilberedt og flot serveret. Rimet torsk var ikke lige os, det var lige som om der manglede noget tekstur.

I alt kom vi af med 1.170 kr. det synes jeg er meget rimeligt. Vi fik som altid en rigtig god og proffesionel betjening. Lokalet er rigtig godt indrettet og der er ikke for mange borde, man kan snildt have en hyggelig og intim middag på Oluf Bagers Gård. Så det vil vi nok gøre igen en anden gang.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar