lørdag den 22. januar 2011

Pasta Blanco med kylling og ærter


Det er ikke unormalt hos os at ethvert måltid starter ud som ovenstående billede. Denne pastaret mangler heller ikke hvidløg og kan sagtens klare større mængder.


Kylling, løg og hvidløg brunes i gryden.


Her i huset er vi glade for pasta, dog har jeg længe syntes at det var det samme og det samme. Men det skulle være slut. Så hver gang jeg holder "tøm køleskabet" er det næsten altid noget med pasta. Her er hvad jeg fik ud af det den anden dag, godt blev det ihvertfald.

2 kylligebryster 
1 stort alm. løg
6 store fed hvidløg
Lidt piskefløde
Lidt mælk
1 dl. hvidvin
1 stor håndfuld parmesan
Frosne ærter
Salt 
Peber

Kylligebryster, løg og hvidløg skæres i tern og brunes i en gryde. Tilsæt hvidvin, lidt mælk og lidt fløde, jævn med en stor håndfuld parmesan. Smag til med salt og peber. Jeg puttede en del peber i og knap så meget salt. Tilsæt ærter lige før retten skal spises, de skal kun lige varmes igennem ellers bliver de kedelige.

Kan med fordel serveres med noget lækkert brød.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar