lørdag den 16. maj 2015

Farsbrød med bacon, spinat, mozzarella og skjulte grøntsager.

Det her farsbrød er et hit hos både børn og voksne. Jeg har kommet grøntsager i farsen, da den lille har det med at sende grøntsager retur for tiden.

Til farsbrødet skal du bruge.

2 mellem store gulerødder
2 store kartofler
2 pakker sliced bacon
1 pakke hakket kalv og flæsk
Friske spinatblade, jeg brugte lidt over en halv posefuld.
En mozzarella, eller en pose mini mozzarella.
Friskkværnet peber
2 spsk hvedemel
Salt
Hvidløg, jeg brugte tørret.

Gulrødder og kartofler koges og køles af. Når de kogte grøntsager er kolde, køres de i minihakkeren eller blenderen.  De purerede grøntsager blandes med kød, salt, peber, mel og hvidløg.

De to pakker bacon ligges ud på et spækbræt, jeg lavede to farsbrød, det er lidt nemmere at stå med. Kom fars på den halvdelen af baconet, på langs. Kom de vaskede spinatblade og mozzarella ovenpå og rul den som en roulade.

Kom i et smurt fad eller på en bageplade og bag dem i ovnen i ca. 40 min ved 200 grader.

Server med lige det du kunne tænke dig til. Vi fik frisk pasta, pesto og en grøn salat med friske grønne asparges.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar