Her er det bedste bud:
5 dl vand
1 pk gær
1tsk salt
1 pk skinkestrimler, kørt på minihakkeren.
1 tsk honning
1 mozarella, trukket fra hinanden
2 1/2 dl kærnemælk
3 store gulerødder, revet fint.
Fuldkornshvedemel, rudmel og hvedemel.
Gæren opløses i vand, har du tiden til at lave dejen hæve længe kan gæren opløses i koldt vand og man kan halvere mængden af gær. Salt tilsættes. Skinke, gulerødder, honning, kærnemælk og ost kommes i. Rør rundt. Tilsæt mel til dejen er let fugtig. Jeg rører dejen på maskine, så dejen er æltet godt igennem.
Dejen sættes til hævning i 45 min - gerne længere.
Lav 32 små boller og tryk dem let flade. Pensel med vand og lad efterhæve i min. 30 min.
Bages ved 180 grader ved varmluft. ca. 15 min. men hold øje med dem og bank dem i bunden, lyder det hult er de færdige.