Løg og hvidløg svitses
Kylling brunes sammen med og messer af friskkværnet peber tilsættes
Fløde og spinat tilsættes
Kogt pasta kommes i og rør rundt.
2 kyllingefilet i tern
2 mellem løg
3 fed hvidløg
8 "kugler" frossen spinat
1/4 l piskefløde, eller den mængde du finder passende.
Friskkværnet peber
Lidt revet parmesan
Løg og hvidløg svitses på panden. Kylling i tern brunes sammen med og godt med friskkværnet peber tilsættes. Fløde (kan sagtens erstattes af madlavningsfløde) og spinat komme i og der røres rundt. Kom reven parmesan i for at tykne saucen.
Server gerne med lækkert brød til.
Hvor mange personer er opskriften til? :)Ser rigtigt lækkert ud, vil kaste mig ud i det til aftensmaden idag!
SvarSletOpskriften passer til to personer :)
SvarSletHappy cooking :)
Hvor meget er "1/4 kvart piskefløde"?
SvarSletEr det 250 ml? eller 62,5 ml? :-)
Hej. Jeg retter lige i opskriften, Kan godt se det er skrevet dårligt. Retter det til 1/4 l.
SvarSlet