Det er egentlig lidt misvisende at jeg kalder dem det, for de minder om en blanding mellem vandbakkelser og pandekager. Men hyggelige, og utrolig nemme, det er de.
200 g mel
knsp salt
2,5 dl mælk
1 knsp bagepulver
3 æg
2 tsk vaniljesukker
1 spsk smør
Bland alle de tørre ingridienser og tilsæt mælk, æg og smør. Piskes godt igennem, til det er en luftig masse.
Massen fordeles i muffinsforme og bager i ca 10 - 15 min i en 250 grader varm ovn. Herefter skrues ned til 175 grader og de bages i ca 20 min. men hold øje med dem og tjek om de er færdige før.
Jeg bagte dem i mini muffinsforme og afkortede bagetiden. Jeg skruede ned da de begyndte at få farve i kanten.
Jeg vil snart prøve at eksperimentere med opskriften. Måske komme marcipan eller et stykke chokolade ned i, inden bagning. Det er bestemt en opskrift med muligheder :D
Vi serverede dem drysset med florsukker og så med chokolade sauce til.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar